Κόβουμε την κολοκύθα στη μέση και αφαιρούμε σπόρους και ίνες.
Με το εργαλείο που καθαρίζουμε πατάτες αφαιρούμε τη φλούδα.
Αυτή η κολοκύθα τρώγεται με τη φλούδα ψητή αλλά δεν ήξερα πως θα ήταν αν άφηνα τη φλούδα για την πίτα.
Τρίβουμε τα κομμάτια κολοκύθας στο χοντρό τρίφτη.
Προσθέτουμε το αλάτι και αφήνουμε 30 λεπτά σε σουρωτήρι. Πιθανόν να μη χρειάζεται η αναμονή αυτή γιατί η συγκεκριμένη κολοκύθα δεν έχει υγρά.
Σε μεγάλο τηγάνι βάζουμε το βούτυρο, τοποθετούμε στην εστία και μόλις λειώσει προσθέτουμε την κολοκύθα. Ανακατεύουμε με μια κουτάλα σε μέτρια φωτιά για 3-4 λεπτά. Αποσύρουμε από την εστία και αφήνουμε να κρυώσει για 5-10 λεπτά.
Σε ένα μπολ βάζουμε τη γαλομυζήθρα και σε ένα άλλο το ροκφόρ αφού τα τρίψουμε ελαφρά με ένα πιρούνι.
Σε επιφάνεια εργασίας στρώνουμε ένα φύλλο το αλείφουμε με ένα πινέλο με ελαιόλαδο και διπλώνουμε στη μέση. Αλείφουμε πάλι και μοιράζουμε κατά μήκος 2-3 κουτ. σούπας από την κολοκύθα και μικρές ποσότητες από τα δυο τυριά.
Κλείνουμε σε ρολό και μεταφέρουμε σε ταψί.
Συνεχίζουμε με τα υπόλοιπα φύλλα τοποθετώντας τα κυκλικά στο ταψί και λαδώνοντας τα εξωτερικά.
Χρησιμοποίησα 6 φύλλα για την ποσότητα των υλικών που αναφέρω και μπήκαν σε ταψί διαμέτρου 32 εκατ.
Ψήνουμε την πίτα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς και αντιστάσεις, στο κάτω ράφι του φούρνου, για 1 ώρα ψεκάζοντας με νερό περιοδικά την πρώτη μισή ώρα.
Βγάζουμε από το φούρνο και σερβίρουμε μόλις κρυώσει λίγο.