250 γραμ. κουβερτούρα
200 γραμμ. αμύγδαλα καβουρδισμένα
λαδόκολλα για να τα ακουμπήσετε
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λιώνετε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί και στην συνέχεια ρίχνετε μέσα τα αμύγδαλα. Τα ανακατεύεται πολύ καλά να πάει παντού η σοκολάτα και μετά παίρνετε ένα κουταλάκι του γλυκού και βάζετε 3 αμύγδαλα σε κάθε βραχάκι με σοκολάτα και τα τοποθετήτε πάνω στην λαδόκολλα. Συνεχίζεται έτσι μέχρι να τελειώσουν.
Τα βάζετε σε δροσερό μέρος για 2-3 ώρες μέχρι να πήξει καλά η σοκολάτα.
Παραλλαγή: Μπορείτε να καραμελώσετε τα αμύγδαλα πριν τα βάλετε στην κουβερτούρα.