ΥΛΙΚΑ
1/2 κιλό πατάτες μικρές
1 κρασοπότηρο λευκό κρασί
1/2 κουταλάκι κόλιανδρο φρέσκο
1/2 κουταλάκι μπούκοβο
σπορέλαιο
αλάτι – πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζετε και κόβετε τις πατάτες στην μέση.
Σε ένα τηγάνι βάζετε σπορέλαιο και όταν κάψει ρίχνετε τις πατάτες. Μόλις ροδοκοκκινίσουν και είναι έτοιμες αφαιρείτε το λάδι και σβήνετε με το κρασί.
Ρίχνετε αλάτι, πιπέρι και το μπούκοβο ενώ αφήνετε λίγο να εξατμιστεί το κρασί (2-3 λεπτά).
Τις σερβίρετε με ψιλοκομμένο κόλιανδρο.