ΥΛΙΚΑ
Μισό κιλό φύλλο
10 φέτες ζαμπόν
500 γραμ. γραβιέρα
Λάδι για το τηγάνισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβετε τα φύλλα στην μέση κατά μήκος.
Κόβετε το ζαμπόν στην μέση και την γραβιέρα σε μπαστουνάκια.
Απλώνετε τα φύλλα και βάζετε στην μία άκρη ζαμπόν και στο κέντρο ένα μπαστούνι γραβιέρας. Διπλώνετε τις άκρες του φύλλου δεξιά και αριστερά και τυλίγετε σε μακρύ λεπτό ρολό.
Βρέχετε την άκρη του φύλλου για να κολλήσει και τηγανίζετε ώσπου να ροδίσουν.
Τρώγονται ζεστά.
Για όσους αποφεύγουν το τηγάνι γίνονται και στο φούρνο αρκεί να αλείψετε τα φύλλα με λίγο λάδι.