ΥΛΙΚΑ
1 κιλό χοχλιούς
λάδι
2 κρεμμύδια ξερά
2 κρεμμυδάκια φρέσκα
3-4 ντομάτες φρέσκες ή κονσέρβα
10-15 κολοκυθάκια μικρά
λίγο μαιντανό
αλάτι πιπέρι
1 κιλό χοχλιούς
λάδι
2 κρεμμύδια ξερά
2 κρεμμυδάκια φρέσκα
3-4 ντομάτες φρέσκες ή κονσέρβα
10-15 κολοκυθάκια μικρά
λίγο μαιντανό
αλάτι πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε και πλένουμε τους χοχλιούς καλά.
Ξεβράζουμε 1-2 φορές.
Τηγανίζουμε τα κολοκυθάκια ολόκληρα (όχι να γίνουν τελείως να βαστάνε).
Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι και τα κρεμμύδια ψιλοκομμένα και τσιγαρίζουμε ελαφρώς. Στην συνέχεια ρίχνουμε τους χοχλιούς και γυρνάμε μέχρι να μπει το λάδι μέσα τους.
Ύστερα αφαιρούμε τους χοχλιούς χωρίς να βγάλουμε το κρεμμύδι και ρίχνουμε τα κολοκυθάκια με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και αφήνουμε να βράσουν καλά.
Τέλος βάζουμε τους χοχλιούς την ντομάτα ψιλοκομμένη ή όπως αλλιώς θέλει ο καθένας,αλάτι- πιπέρι και αφήνουμε να βράσει για 5-10 λεπτά.