ΥΛΙΚΑ
1 φακελάκι ζελέ φράουλα
250 γραμ. γιαούρτι στραγγιστό
250 γραμ. σαντιγί
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Φτιάχνουμε το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού. Σε ένα μπολ ρίχνουμε το γιαούρτι με την σαντιγί και τα ανακατεύουμε πολύ καλά. Στην συνέχεια ρίχνουμε την μισή ποσότητα από τον ζελέ μέσα στο γιαούρτι και την σαντιγί και τα ανακατεύουμε πολύ καλά και πάλι.
Τέλος βάζουμε στα μπολάκια λίγο ζελέ και το βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει όχι τελείως και στην συνέχεια ρίχνουμε το άλλο μείγμα από πάνω. Το αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες να παγώσει.
Μπορούμε να βάλουμε όποιο ζελέ θέλουμε και τα ανάλογα φρούτα.
Καλή επιτυχία.
Η μανα μου φτιαχνει το ιδιο γλυκο,μονο που βαζει κατω κατω μπισκοτα (συνηθως πτι-μπερ) ή βαζει τσουρεκι (αφου το εχει ψησει πρωτα στο φουρνο).Επισης τα βαζει με αλλη σειρα….Πρωτα τα μπισκοτακια ή το τσουρεκι,μετα βαζει βασικα ανθος αραβοσιτου και αφου κρυωσει αυτο βαζει και το ζελε απο πανω (μην τον βαλει πριν κρυωσει η κρεμα γιατι θα χαλασει και το σχεδιακι βλεπεις!)
Τωρα που το σκεφτομαι,θα μπορουσε να βαλει και αυτα τα νταητζεστιβ αντι για πτι-μπερ που ειναι και πιο μαλακά και πιο γευστικα…