ΥΛΙΚΑ
1 ποτήρι καλαμποκέλαιο
1 ποτήρι καλαμποκέλαιο
1 ποτήρι γάλα
1 φακελάκι μπέϊκιν
1 φακελάκι μαγιά
2 βανίλιες
2 αυγά
κακάο τόσο όσο χρειάζεται για να γίνει το μισό μείγμα σκούρο καφέ
αλεύρι όσο χρειαστεί για να γίνει μία αφράτη ζύμη.
για το ΣΙΡΟΠΙ
5 Ποτήρια νερό
4 ποτήρια ζάχαρη.
Χωρίζουμε την ζύμη στην μέση και ρίχνουμε το κακάο στην μισή για να πάρει ένα σκούρο καφέ χρώμα. Την άσπρη ζύμη την ανοίγουμε με πλάστη και την κάνουμε ένα φύλλο. Την σκούρα ζύμη την πλάθουμε σε ρολό και την βάζουμε στην άκρη της άσπρης ζύμης. Τότε τυλίγουμε την άσπρη ζύμη με την καφέ και την κόβουμε σε ροδέλες.
Τα ψήνουμε στον φούρνο στους 180°C και με χλιαρό σιρόπι τα σιροπιάζουμε.
1 φακελάκι μπέϊκιν
1 φακελάκι μαγιά
2 βανίλιες
2 αυγά
κακάο τόσο όσο χρειάζεται για να γίνει το μισό μείγμα σκούρο καφέ
αλεύρι όσο χρειαστεί για να γίνει μία αφράτη ζύμη.
για το ΣΙΡΟΠΙ
5 Ποτήρια νερό
4 ποτήρια ζάχαρη.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χωρίζουμε την ζύμη στην μέση και ρίχνουμε το κακάο στην μισή για να πάρει ένα σκούρο καφέ χρώμα. Την άσπρη ζύμη την ανοίγουμε με πλάστη και την κάνουμε ένα φύλλο. Την σκούρα ζύμη την πλάθουμε σε ρολό και την βάζουμε στην άκρη της άσπρης ζύμης. Τότε τυλίγουμε την άσπρη ζύμη με την καφέ και την κόβουμε σε ροδέλες.
Τα ψήνουμε στον φούρνο στους 180°C και με χλιαρό σιρόπι τα σιροπιάζουμε.