ΥΛΙΚΑ
500 γραμ. παπαρδέλες
10 καρδιές αγκινάρες κομμένες στα 4 ή 6 ανάλογα την αγκινάρα
Σε ένα βαθύ τηγάνι σοτάρουμε με ελαιόλαδο το κρεμμύδι και το σκόρδο. Όταν μαλακώσουν ρίχνουμε το μπέικον και σοτάρουμε και αυτό.
Στην συνέχεια προσθέτουμε τις αγκινάρες, τις ντομάτες και τον μαϊντανό.
Αλατίζουμε και το αφήνουμε να βράσει για 15-20 λεπτά περίπου, μέχρι να μαλακώσουν οι αγκινάρες .
Τέλος ανακατεύουμε(την σάλτσα) με τις παπαρδέλες ενώ ρίχνουμε φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Μπορείτε μετά να βάλετε τυρί της αρεσκείας σας.
Αφαιρώντας το μπέικον και το τυρί έχουμε ένα νηστίσιμο πιάτο!!
Κλαημέρα!!Πως μου είχε ξεφύγει αυτό!!
Θα το φτιάξω σύντομα!!!
Περιμένω εντυπώσεις και αν σου είναι εύκολο…… βγάλε μία φωτογραφία να βάλουμε.
Σήμερα έφτιαξα αυτό το καταπληκτικό φαγητό και το σπίτι μου μοσχομύρισε και γέμισε από επιφωνήματα ευχαρίστησης από όλα τα μέλη της οικογένειας!!!
Μπράβο Λίνα μας!!!!!