ΥΛΙΚΑ
Μικρές ντομάτες ώριμες
χοντρό αλάτι
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
Πλένουμε και κόβουμε τις ντομάτες στην μέση. Τις απλώνουμε σε ένα ταψί και τους ρίχνουμε από πάνω χοντρό αλάτι ενώ τις σκεπάζουμε με ένα τούλι για να μην πηγαίνουν μύγες επάνω. Τις αφήνουμε μία βδομάδα στον ήλιο.
Όταν είναι πλέον έτοιμες τις βάζουμε στον φούρνο σε χαμηλή φωτιά 50 βαθμούς για περίπου 1/2 ώρα. Στην συνέχεια τις αφήνουμε να κρυώσουν και τις βάζουμε στο λάδι. Κατά προτίμηση ελαιόλαδο.
Καλή επιτυχία.