ΥΛΙΚΑ
2 στήθη κοτόπουλο
7-8 σκελίδες σκόρδο
ελαιόλαδο
1 ποτηράκι κρασί
αλάτι – πιπέρι
κρέμα γάλακτος ( προαιρετικά)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο με το σκόρδο και μόλις αρχίζει και τσιγαρίζεται το σκόρδο ρίχνουμε μέσα το κοτόπουλο.
Χαμηλώνουμε λίγο την φωτιά και το γυρνάμε συνέχεια μέχρι να τσιγαριστεί καλά.
Τέλος σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε να εξατμιστεί το κρασί και είναι έτοιμο.
Αν το θέλετε άσπρο ρίχνεται στο τέλος την κρέμα γάλακτος και αφήνεται να βράσει μέχρι να γίνει μια πηχτή σαλτσούλα.