ΥΛΙΚΑ
1 κοτόπουλο σε μερίδες
1 πράσινη πιπεριά σε λωρίδες
200 γραμ. μανιτάρια κομμένα σε φέτες
3 κρεμμύδια ξερά κομμένα σε κύβους
3 κρεμμυδάκια φρέσκα κομμένα σε ροδέλες
250 γραμ. φασολάκια πράσινα
1-2 σκελίδες σκόρδο
1 κουτί ντοματάκια κονσέρβα ή φρέσκια ντομάτα
1 ποτήρι του κρασιού λευκό κρασί
1 ποτήρι του κρασιού ελαιόλαδο
αλάτι – πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το λάδι, τα κρεμμύδια και το σκόρδο και τσιγαρίζουμε ελαφρά. Στην συνέχεια ρίχνουμε το κοτόπουλο αφού πρώτα το έχουμε αλατίσει και το γυρίζουμε αρκετές φορές μέχρι να ασπρίσει και το σβήνουμε με το κρασί.Το αφήνουμε να μισοψηθεί και ύστερα ρίχνουμε μέσα τις πιπεριές, τα φασολάκια, τα μανιτάρια και τα αφήνουμε και αυτά να ψηθούν μαζί με το κοτόπουλο.Όταν πλέον είναι όλα έτοιμα τότε ρίχνουμε την ντομάτα και βράζουμε για άλλα 10 λεπτά.Όταν λοιπόν κλείσουμε την φωτιά τότε ρίχνουμε και το πιπέρι για να παραμείνει η μυρωδιά του. Και αν έχουμε και φρέσκο ακόμα καλύτερα.
Υ.Γ. Μπορείτε να προσθέσετε ότι λαχανικό σας αρέσει ή να αφαιρέσετε κάποιο που δεν σας αρέσει.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ