ΥΛΙΚΑ
1 φύλλο σφολιάτας
1 ματσάκι ρόκα
λίγες λιαστές ντομάτες
2 ντομάτες φρέσκες σε ροδέλες
παρμεζάνα κομμένη σε φλούδες
ξύδι μπαλσάμικο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε την σφολιάτα στο ταψί της τάρτας και το τρυπάμε για να φουσκώσει ομοιόμορφα. Μετά το βάζουμε στον φούρνο να ψηθεί στους 200 βαθμούς για 20-25 λεπτά.
Μόλις ψηθεί η σφολιάτα την βγάζουμε από τον φούρνο και βάζουμε την ντομάτα, την ρόκα χοντροκομμένη, την λιαστή ντομάτα και την παρμεζάνα.
Τέλος ραντίζουμε με το μπαλσάμικο