1 κιλό χοιρινό κομμένο σε μπουκιές
1/2 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο
2 πράσα κομμένα σε ροδέλες
1 κρασοπότηρο κρασί κόκκινο
1 κουταλιά της σούπας γλυκιά πάπρικα
αλάτι πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε το κρέας , το βάζουμε σε ένα μπολ, το αλατοπιπερώνουμε , το πασπαλίζουμε με την
πάπρικα βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και το αφήνουμε για 1/2 ώρα να σταθεί.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο από το λάδι και μόλις κάψει
ρίχνουμε μέσα τα πράσα και τσιγαρίζουμε ελαφρά. Στην συνέχεια τα βγάζουμε σε ένα πιάτο και ρίχνουμε το υπόλοιπο λάδι στο τηγάνι.
Μόλις κάψει ρίχνουμε μέσα το κρέας και σοτάρουμε καλά.
Μόλις σοταριστεί το σβήνουμε με το κρασί και το αφήνουμε να
ψηθεί ενώ προσθέτουμε νερό όποτε χρειάζεται.
Όταν είναι έτοιμο πλέον το κρέας ρίχνουμε μέσα τα πράσα
και αφήνουμε την σάλτσα να δέσει.