1 κιλό χοιρινό κομμένο σε μικρούς κύβους
ελαιόλαδο
3 ξερά κρεμμύδια κομμένα σε κύβους
3 σκελίδες σκόρδο
2 πιπεριές Φλωρίνης κομμένες σε κύβους
1 μέτρια μελιτζάνα κομμένη σε κύβους
1 κουτί ντοματάκια
αλάτι – πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε και αλατίζουμε το κρέας. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε
το λάδι , το κρεμμύδι, τις πιπεριές και την μελιτζάνα και τα
σοτάρουμε καλά και προσεκτικά για να μην διαλύσουν οι μελιτζάνες.
Στην συνέχεια ρίχνουμε και το κρέας μέσα και ξανασωτάρουμε.
Ψήνουμε σε χαμηλή θερμοκρασία αφήνοντας έτσι τα υλικά να
βγάλουν τα υγρά τους και να ψηθεί χωρίς να
προσθέσουμε καθόλου νερό.
Τέλος ρίχνουμε τα ντοματάκια με το πιπέρι και αφήνουμε να ψηθεί για άλλα 10 λεπτά.
Σερβίρετε με ρύζι ή μακαρόνια.
Επίσης μπορείτε να βάλετε βρασμένα μακαρόνια σε ένα πυρέξ
και στην συνέχεια το κρέας από πάνω, με μπόλικο τυρί ένταμ για 20 λεπτά στους 200 βαθμούς.