Τα υλικά που χρειάζονται είναι τα εξείς:
3 κοτοπουλάκια των 500 γραμμ.
3 κομμάτια τυρί μοτσαρέλα
3 κομμάτια μαλάκα (μετά συγχωρήσεως)
3 κομμάτια φέτα
3 κομμάτια edam
πατάτες (αυτό εξαρτάται από εσάς πόσες)
ελαιόλαδο
2 κλωναράκια δενδρολίβανο
4 σκελίδες σκόρδο
Χυμό από 1 λεμόνι ή και παραπάνω ανάλογα τα γούστα σας
αλάτι – πιπέρι
Και τώρα ας τα φτιάξουμε:
Πλένουμε και αλατίζουμε καλά τα κοτοπουλάκια μας. Καθαρίζουμε τις πατάτες, τις κόβουμε στο μέγεθος που θέλουμε και τις αλατίζουμε. Στην συνέχεια γεμίζουμε τα κοτόπουλα βάζοντας ένα κομμάτι τυρί από το καθένα μέσα και το ράβουμε, ή το αφήνουμε ανοιχτό .
Τα τοποθετούμε όλα στο ταψί, ρίχνουμε το σκόρδο σε διάφορα σημεία, το ίδιο και με το δενδρολίβανο, ενώ τέλος βάζουμε το ελαιόλαδο, το λεμόνι, το πιπέρι και νεράκι όσο χρειάζεται.
Ψήνουμε στον φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου 1 1/2 ώρα.
Α μπράβο εσείς τρώτε εκεί νανάκια και κοκόρια κι εγώ εδώ θα φάω τα προχθεσινά γεμιστά!!
Πολλά φιλάκια σε όλους!!!
Τι να σου κάνω που δεν ήρθες! Και έγινε ο κόκορας υπέροχος. Δεν πειράζει, την άλλη φορά. Θα σου φέρει ο Θανάσης καλιτσούνια, κανόνισε να αφήσεις χώρο …..
Ευχαριστώ πολύ και για τα ωραία καλούδια, τα παιδιά ξετρελάθηκαν.
Πολλά πολλά φιλιά.
Τι όμορφα που σου ψήθηκε!!
Και οι πατατούλες σου λαχταριστές φαίνονται!!
Με τέτοιον συνδυασμό τυριών είναι δυνατόν να μην έγινε πεντανόστιμο το φαγάκι??
Υπέροχο, υπέροχο! Το έχω ξαναπεί..λατρέυω το κοτόπουλο κι αυτό μάλιστα είναι πολύ εμφανίσημο!
Πω πω φαίνεται λαχταριστό! Πως θα ήθελα μια ξεροψημένη πατατούλα τώρα!
όνειρο και έχω χρόνια να φτιάξω, μιας και μόνο στο κέντρο της πόλης βρίσκω και εκεί δεν πατάω εύκολα
και σου πέτυχαν!!!!!!
Έλενα πράγματι τα τυριά είναι που κάνουν την διαφορά.
Αχτίδα ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
big mama αυτό είναι το κακό του ίντερνετ…δεν μπορείς να τσιμπίσεις κάτι.
γαστεροπληξ νάσαι καλά για τα καλά σου λόγια.
Πολύ λαχταριστό το φαγάκι σου! φαντάζομαι τη νοστιμιά του κοτόπουλου με όλα αυτά τα τυριά! και οι πατατούλες ψημένες όπως μου αρέσουν…μπράβο!
Νανάκι-νανάκι, αλλά πολύ νόστιμο φαγάκι
o ίδιος ο Πανόπτης είμαι, απλά άλλαξα φωτό, για πρωσωπικούς λόγους….
Μπέτυ σε ευχαριστώ πολύ. Και εμένα έτσι μου αρέσουν οι πατατούλες.
Πανόπτη ευχαριστώ.
Πολύ όμορφη φωτογραφία.
Έχουν διαφορά στη γεύση Λίνα;
Κικί έχουν διαφορά. Επειδή τα κοτόπουλα πτηνοτροφείου γενικά δεν έχουν ιδιαίτερη γεύση, με τα τυριά παίρνουν μία ξεχωριστή γεύση και είναι πολύ πιο νόστιμα.
Ευχαριστώ Λίνα!