ΥΛΙΚΑ
250 γραμ. μαργαρίνη ή φρέσκο βούτυρο
1 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
4 αυγά
1 1/4 φλιτζάνια γάλα εβαπορέ αραιωμένο
1 πακέτο αλεύρι γιώτης για κέικ 500γραμ.
250 γραμ. κουβερτούρα λιωμένη σε μπεν μαρί
ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΑ
250 γραμ. κουβερτούρα λιωμένη σε μπεν μαρί
Φιλέ αμυγδάλου
250 γραμ. μαργαρίνη ή φρέσκο βούτυρο
1 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
4 αυγά
1 1/4 φλιτζάνια γάλα εβαπορέ αραιωμένο
1 πακέτο αλεύρι γιώτης για κέικ 500γραμ.
250 γραμ. κουβερτούρα λιωμένη σε μπεν μαρί
ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΑ
250 γραμ. κουβερτούρα λιωμένη σε μπεν μαρί
Φιλέ αμυγδάλου
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χωρίζουμε τα αυγά από τα ασπράδια και χτυπάμε τα ασπράδια να γίνουν μαρέγκα.
Βάζουμε στο μπολ του μίξερ το βούτυρο με την ζάχαρη και τα χτυπάμε για 10 λεπτά και μετά ρίχνουμε τους κρόκους έναν έναν μέσα και τα χτυπάμε αρκετά.Στην συνέχεια ρίχνουμε την μαρέγκα και σιγά σιγά το αλεύρι με το γάλα.Αφού χτυπηθούν πολύ καλά τότε ρίχνουμε την κουβερτούρα λιωμένη και ανακατεύουμε με το μίξερ.
Βουτυρώνουμε μία φόρμα καλά και ρίχνουμε μέσα το μείγμα.
Ψήνεται στους 170 βαθμούς για περίπου 3/4 της ώρας.
Μόλις είναι έτοιμο το ξεφορμάρετε αμέσως και του ρίχνετε από πάνω την κουβερτούρα και το φιλέ αμυγδάλου.
Καλή επιτυχία.