ΥΛΙΚΑ
2 ποτήρια λάδι καλαμποκέλαιο
2 ποτήρια μούστο
2 1/4 ποτήρια ζάχαρη
1 ποτηράκι του κρασιού κονιάκ-2 κουταλάκια του γλυκού σόδα τα οποία αναμειγνείουμε μαζί
1 κουταλάκι του γλυκού κανελογαρύφαλλα
1 πακέτο φαρινάπ
1 κιλό περίπου αλεύρι μαλακό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε όλα τα υγρά και τα κανελογαρύφαλλα καλά και στην συνέχεια ρίχνουμε το αλεύρι. Η ζύμη να είναι μαλακή.
*Για να διατηρηθούν αφράτα όπως είναι μισοζεστά τα κλείνουμε σε τάπερ με καπάκι.