ΥΛΙΚΑ
1/2 άσπρο λάχανο ψιλοκομμένο
1/4 κόκκινο λάχανο ψιλοκομμένο
1 μεγάλο καρότο τριμμένο στον τρίφτη
2-3 κλωναράκια σέλινο ψιλοκομμένα
1-2 πιπεριές τουρσί ψιλοκομμένες
αλάτι–λάδι–ξύδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αφού τα ψιλοκόψτε όλα σε μία λεκάνη
τα μαραίνετε πολύ καλά με αλάτι (όχι να γίνει αλμυρή) και την αφήνετε να σταθεί για 1/2 ώρα.
Στην συνέχεια πετάτε ότι νερό έχει βγει και την βάζετε σε μπολ σαλάτας.
Τέλος ρίχνετε το λάδι και το ξύδι.