ΥΛΙΚΑ
1/2 κιλό φρέσκα μανιτάρια κομμένα σε φέτες
ελάχιστο ελαιόλαδο
1 φλιτζανάκι του καφέ λευκό κρασί
200 γραμ. κρέμα γάλακτος
αλάτι – πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το λάδι και μόλις κάψει ρίχνουμε τα μανιτάρια,αλάτι και τα γυρνάμε συνέχεια μέχρι να μαραθούν καλά. Τα σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε για 3-4 λεπτά μέχρι να εξατμιστεί. Τέλος βάζουμε την κρέμα γάλακτος, το πιπέρι και αφήνουμε για άλλα 5 λεπτά και είναι έτοιμα.