ΥΛΙΚΑ
1 μαρούλι
1 λόλα
1 γαλλικό μαρούλι
50 γραμ. καρύδια
10 φλούδες γραβιέρα
λίγους κόκκους ρόδι
1/2 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο
3-4 κουταλιές βαλσάμικο ξύδι
αλάτι
ΕΚΕΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε καλά τις σαλάτες και τις αφήνουμε να στραγγίξουν καλά. Τις κόβουμε όχι πολύ χοντροκομμένες και τις βάζουμε σε μπολ σαλάτας.
Προσθέτουμε τις φλούδες γραβιέρας και το ρόδι.
Χτυπάμε στο μούλτι το λάδι, το βαλσάμικο και το αλάτι και το ρίχνουμε πάνω στην σαλάτα.