ΥΛΙΚΑ
1 μαρούλι
1 ματσάκι ρόκα
5 ρίζες τρυφερό σπανάκι
1/2 κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
1 κουταλιά άνηθο ψιλοκομμένο
1 κουταλιά κουκουνάρι σοταρισμένο
150 γραμ. ανθότυρο
3 κουταλιές ελαιόλαδο
2 κουταλιές ξύδι
αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένετε τα λαχανικά και τα αφήνετε να στραγγίξουν καλά. Σοτάρετε σε αντικολλητικό τηγάνι το κουκουνάρι.
Χοντροκόβετε με το χέρι το μαρούλι, την ρόκα και το σπανάκι, τα βάζετε σε μπολ σαλάτας μαζί με το κρεμμυδάκι και τον άνηθο.
Χτυπάτε στο μούλτι το λάδι και το ξύδι και το ρίχνετε στην σαλάτα. Πασπαλίζετε με αλάτι ανακατεύεται και τέλος προσθέτεται το κουκουνάρι με τον ανθότυρο σε κομματάκια.