Δεν ξέρω τι έχω πάθει τώρα τελευταία και όλο γεύματα τις τελευταίας στιγμής φτιάχνω. Μάλλον φταίει το γεγονός ότι δεν προλαβαίνω, μια το ένα μια το άλλο, που χρόνος .Είναι εύκολο και γρήγορο. Πάντως τα γεύματα αυτά πιστεύω τελικά πως είναι και τα καλύτερα.
Τα υλικά που θα χρειαστούμε για 4 άτομα είναι τα εξής:
1-2 σνίτσελ (χοιρινό) κομμένο σε μικρές λωρίδες
1 φ.τ.κ. ελαιόλαδο
1 πακέτο μανιτάρια άσπρα φρέσκα ή κονσέρβα
2 πακέτα των 250 γρ. φρέσκα ζυμαρικά με ντομάτα
1 κ.τ.γ. γεμάτη καυτερή πάπρικα
αλάτι
Πάμε τώρα να το φτιάξουμε:
Αλατίζουμε το κρέας αφού το κόψουμε.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και μόλις κάψει ρίχνουμε μέσα το κρέας και γυρνάμε συνεχώς.
Προσθέτουμε τα μανιτάρια και γυρνάμε ξανά και ξανά και ξανά κλπ.
Στην συνέχεια προσθέτουμε λίγο νερό και αφήνουμε να ψηθεί καλά. Ξαναπροσθέτουμε νερό αν χρειάζεται. Ψήνουμε σε δυνατή θερμοκρασία και είμαστε από πάνω φυσικά, αλλιώς σε χαμηλή και κάνουμε και άλλα πράγματα ταυτόχρονα. Όταν ψηθεί ρίχνουμε μέσα και την καυτερή πάπρικα.
Σε μία άλλη κατσαρόλα βάζουμε νερό με αλάτι και βράζουμε τα ζυμαρικά λίγο πριν να είναι έτοιμο το κρέας. Μόλις βράσουν τα ζυμαρικά τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε κατευθείαν στο τηγάνι. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να πάρουν μία βράση όλα μαζί.
Έτοιμο…..προς απόλαυση.
Το συνοδεύουμε με λευκό κρασί και ………………………….ένα πυροσβεστήρα.
Παραλλαγή : Γίνεται πολύ ωραίο με κρέμα γάλακτος ή αντιακατάσταση της καυτερής πάπρικας με την γλυκειά. Η απόφαση δική σας.
Λατρεύω τα καυτερά και το πιάτο αυτό είναι τέλειο.Θα αφήσω την καυτερή εκδοχή! Καλή βδομάδα^^
Πολύ νόστιμο και ιδανικό πιάτο για τις κρύες νύχτες της εποχής!
Μου αρέσουν πολύ τα καυτερά φαγητά και ειδικά όταν έχει κρύο είναι τέλεια!!!!
Τα ευκολάκια αλλά με φαντασία πολύ μου αρέσουν!!!!!!!
Μου αρέσουν τα καυτερά, τρελαίνομαι…..
Μπράβο Ξανθή, με το κρύο είναι ότι πεις…..
καλώς το Λινάκι μας !!!
Παρ’οτι όπως λες είναι ευκολο φαίνεται πεντανόστιμο το φαγητάκι που μας κερνάς σήμερα !!!
φιλια πολλά πολλά Λινάκι μου
Γλυκειά πάπρικα για μένα παιδιά. Η γλώσσα μου δεν αντέχει το καυτερό!
Να βάλουμε λίγη καυτερή (γιατί δεν την αντέχω…) και περισσότερο καπνιστή γιατί έχει εξαιρετικό άρωμα.
καλή μου Λίνα!
Όσο για τα γεύματα της τελευταίας στιγμής, είναι η ανάσα μας, για τις μέρες που οι 24ώρες δεν μας είναι αρκετές.
Καταπληκτική η μακαρονάδα σου!
Θα το δοκιμάσω στην μη καυτερή του εκδοχή!