share

Κέικ σοκολάτας μιλφέι, με γλάσο σοκολάτας

από
CE-BA-CE-B5-CE-B9-CE-BA-CE-BC-CE-B9-CE-BB-CF-86-CE-B5-CE-B9
Άργησα λίγο αλλά ήρθα με ωραιότατο δροσερό κέικ, που έγινε τελείως στην τύχη. Και αυτό, αλλά όλα αυτά τελικά γίνονται πιο νόστιμα από τα συνηθισμένα. 
Φτιάχνουμε ένα απλό κέικ σοκολάτα δείτε συνταγή εδώ:https://asproylas.gr/?p=761
και στην συνέχεια το ψήνουμε σε ένα μακρόστενο ταψί. 
Όταν ψηθεί το αφήνουμε να κρυώσει και στην συνέχεια το κόβουμε στην μέση να γίνει δύο κομμάτια.
Φτιάχνουμε μία κρέμα μιλφέι γιώτης ή μία άλλη δική σας και την βάζουμε στην μία στρώση του κέικ και από πάνω βάζουμε το άλλο κομμάτι κέικ.
Τέλος φτιάχνουμε γλάσο σοκολάτας: 200γρ κρέμα γάλακτος, 250γρ κουβερτούρα γάλακτος και γίνετε ως εξής: ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και την κατεβάζουμε από την φωτιά. Στην συνέχεια βάζουμε τεμαχισμένη την κουβερτούρα και ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να διαλυθεί η σοκολάτα. Την ρίχνουμε πάνω από το κέικ και όπου πάει.
Το βάζουμε στο ψυγείο.
Απολαύστε το………… 
Κατηγορίες
  1. Απάντηση

    Beautiful dessert. Catherine

  2. Απάντηση

    Υπέροχο φαίνεται, Ξανθή μου!!! Και τόσο εύκολο!!! Στα υπ΄όψιν λοιπόν!
    Ευχαριστούμε πολύ!!!
    Καλό ξημέρωμα!

  3. Απάντηση

    Φαίνεται εύκολο και τόσο
    νόστιμο !
    Και οπτικά πολύ ωραίο !!!!

  4. Απάντηση

    Καλημέρα Λίνα!
    Πολύ εύκολο και πολύ λαχταριστό!

  5. Απάντηση

    Καλημέρα Λίνααα!! Μα τι μπορεί να κάνει ένα κορίτσι για να σου κλέψει ένα κομμάτι σαν αυτό? Φαίνεται απίθανο!

  6. Απάντηση

    Πολύ ωραία και δροσερή πρόταση Λίνα! Και πανεύκολη επίσης! Από τα γλυκάκια που δεν μένουν για πολυ στο ψυγείο!
    Καλό βράδυ.

    • kiki
    • 20 Ιουνίου 2014
    Απάντηση

    Είδα γλυκό και λέω εδώ είναι ποστ της Λίνας! Χαχα! Μιαμ!

  7. Απάντηση

    Υπέροχο έγινε!!! 🙂
    Καλημέρα και καλό ΣΚ!

  8. Απάντηση

    Πολύ ωραίο και εύκολο γλυκάκι!!!

  9. Απάντηση

    Ωραίο γλυκάκι και φαίνεται εύκολο!Μοιάζει λίγο με κωκ.Μιαμ!ΚΑλή εβδομάδα!

  10. Απάντηση

    Είδα τη φωτογραφία και λέω δύσκολο θα είναι.
    Αλλά μόλις διάβασα είδα πόσο εύκολο είναι. Μπράβο Λίνα

    Φιλιά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συνταγές της Ασπρούλας
Close Cookmode