Συνεχίζω με την καταγραφή του δεύτερου εικοσιτετράωρου του κατασκηνωτή γιου μου.
Για όσους δεν είδατε το πρώτο μέρος δείτε εδώ.
Η πρώτη φωτογραφική ανταπόκριση της ημέρας!
Κείμενο και οι φωτογραφίες είναι του γιου μου.

Ο επόμενος σταθμός ήταν σε πολύ μικρότερη πόλη με δυσκολότερη τη δυνατότητα προμηθειών.
Αγοράστηκε μια κονσέρβα τόνου, λίγα ντοματάκια και ένα μικρό σακουλάκι προβρασμένου ρυζιού.
Μαζί με το υπόλοιπο ελαιόλαδο που υπήρχε από τις προμήθειες του σπιτιού έγινε μια “σαλάτα” για το γεύμα.
Ανοίγουμε την κονσέρβα και κόβουμε τα ντοματάκια.
Ζεσταίνουμε το ρύζι σε λίγο νερό
Προσθέτουμε τον τόνο και ανακατεύουμε
Και στο τέλος προσθέτουμε τα ντοματάκια
Τρώμε και πίνουμε και μια μπύρα!
Το επόμενο πρωινό έγινε με ότι υλικά ήταν εύκολο να προμηθευτώ.
Ένα μπολάκι με έτοιμο μείγμα για πόριτζ ετοιμάστηκε μαζί με ένα ρόφημα.
Θα μπορούσαμε να έχουμε σε μικρά σακουλάκια κάποια τρόφιμα από το σπίτι αν έχουμε χώρο αποθήκευσης.
Περισσότερες κατασκηνωτικές εμπειρίες στο μέλλον.
Για τώρα η περιπέτεια τελείωσε και επιστροφή στο σπίτι με τρένο έπιασε βροχή!!
