share

Μαγειρική στο κάμπινγκ μέρος δεύτερο.

από
camping

Συνεχίζω με την καταγραφή του δεύτερου εικοσιτετράωρου του κατασκηνωτή γιου μου.

Για όσους δεν είδατε το πρώτο μέρος δείτε εδώ.

Η πρώτη φωτογραφική ανταπόκριση της ημέρας!

Κείμενο και οι φωτογραφίες είναι του γιου μου.

Ο επόμενος σταθμός ήταν σε πολύ μικρότερη πόλη με δυσκολότερη τη δυνατότητα προμηθειών.

Αγοράστηκε μια κονσέρβα τόνου, λίγα ντοματάκια και ένα μικρό σακουλάκι προβρασμένου ρυζιού.

Μαζί με το υπόλοιπο ελαιόλαδο που υπήρχε από τις προμήθειες του σπιτιού έγινε μια “σαλάτα” για το γεύμα.

Ανοίγουμε την κονσέρβα και κόβουμε τα ντοματάκια.

Ζεσταίνουμε το ρύζι σε λίγο νερό

Προσθέτουμε τον τόνο και ανακατεύουμε

Και στο τέλος προσθέτουμε τα ντοματάκια

Τρώμε και πίνουμε και μια μπύρα!

Το επόμενο πρωινό έγινε με ότι υλικά ήταν εύκολο να προμηθευτώ.

Ένα μπολάκι με έτοιμο μείγμα για πόριτζ ετοιμάστηκε μαζί με ένα ρόφημα.

Θα μπορούσαμε να έχουμε σε μικρά σακουλάκια κάποια τρόφιμα από το σπίτι αν έχουμε χώρο αποθήκευσης.

Περισσότερες κατασκηνωτικές εμπειρίες στο μέλλον.

Για τώρα η περιπέτεια τελείωσε και επιστροφή στο σπίτι με τρένο έπιασε βροχή!!

Κατηγορίες

Μετά από 38 δραστήρια χρόνια στο χώρο της υγείας, έπρεπε να οργανώσω το μετά!! Έτσι εκτός από τα άλλα ενδιαφέροντα μου άρχισα να γράφω τις συνταγές από τα φαγητά και τα γλυκά που τρώμε στο σπίτι στην καθημερινότητα μας. Με αυτό τον τρόπο θα γίνει μια καταγραφή όσων έμαθα να φτιάχνω από τα παιδικά μου χρόνια, μιας και η μαγειρική για λόγους επιβίωσης είχε μπει στη ζωή μου πολύ νωρίς, από τα 12 μου χρόνια στην αρχή των Γυμνασιακών μου χρόνων. Ελπίζοντας επιπλέον να βοηθηθούν τα παιδιά μου αναζητώντας τις συνταγές της μαμάς της γιαγιάς κλπ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συνταγές της Ασπρούλας
Close Cookmode