Σαλάτα του αγρού

από

ΥΛΙΚΑ
1 μαρούλι
100 γραμ. σταμναγκάθι
100 γραμ. αντίδι
100 γραμ. ραδίκα ιταλική μόνο τα φύλλα
100 γραμμ. ραδίκι άγριο
ελαιόλαδο
αλάτι
λεμόνι ή ξύδι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τα πλένουμε και τα κόβουμε όλα σε μία λεκάνη.( όλα κόβονται όπως και το μαρούλι)
Μετά τα μεταφέρουμε σε μπολ σαλάτας βάζουμε το λάδι , το αλάτι και το λεμόνι ή ξύδι και ανακατεύετε πολύ καλά.

Κατηγορίες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συνταγές της Ασπρούλας
Close Cookmode