Βραχάκια

από
DSC00417


ΥΛΙΚΑ

250 γραμ. κουβερτούρα
200 γραμμ. αμύγδαλα καβουρδισμένα
λαδόκολλα για να τα ακουμπήσετε

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Λιώνετε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί και στην συνέχεια ρίχνετε μέσα τα αμύγδαλα. Τα ανακατεύεται πολύ καλά να πάει παντού η σοκολάτα και μετά παίρνετε ένα κουταλάκι του γλυκού και βάζετε 3 αμύγδαλα σε κάθε βραχάκι με σοκολάτα και τα τοποθετήτε πάνω στην λαδόκολλα. Συνεχίζεται έτσι μέχρι να τελειώσουν.
Τα βάζετε σε δροσερό μέρος για 2-3 ώρες μέχρι να πήξει καλά η σοκολάτα.

Παραλλαγή: Μπορείτε να καραμελώσετε τα αμύγδαλα πριν τα βάλετε στην κουβερτούρα.

Κατηγορίες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συνταγές της Ασπρούλας
Close Cookmode