Από το βουνό στη θάλασσα

Μια μικρή ανάπαυλα και φεύγουμε για Νάξο όπου μας περιμένει η Ιωάννα.
Στο βουνό που πήγαμε γεμίσαμε από καθαρό αέρα πλήρη ησυχία μόνο μερικά πουλιά ακούγαμε την ημέρα και το βράδυ μας συντρόφευαν οι γρύλοι τα τριζόνια και τα νυχτοπούλια.

Απολαύσαμε εικόνες πολλές κουραστήκαμε πολύ προσπαθώντας να επαναφέρουμε σε κάποια λειτουργική κατάσταση το πατρικό σπίτι, φτιάξαμε χυλοπίτες, ζυμώσαμε ψωμί, γεμίσαμε κολοκυθοανθούς μαζέψαμε κράνα προκειμένου να γίνει λικέρ ( η συνταγή με την επιστροφή μας) συνέχισα να κεντάω τα βράδια κι άλλα πολλά.
Τώρα θέλω να πιστεύω ότι θα ξεκουραστώ σωματικά γιατί δεν θα βγει ο χειμώνας αλλιώς.
Μέχρι να γυρίσω όσοι δεν παίξατε στην προηγούμενη ανάρτηση μου έχετε ακόμη χρόνο γιατί η κλήρωση θα γίνει με την επιστροφή μου.
Καλά να περνάτε

Ξανθή

Μετά από 38 δραστήρια χρόνια στο χώρο της υγείας, έπρεπε να οργανώσω το μετά!! Έτσι εκτός από τα άλλα ενδιαφέροντα μου άρχισα να γράφω τις συνταγές από τα φαγητά και τα γλυκά που τρώμε στο σπίτι στην καθημερινότητα μας. Με αυτό τον τρόπο θα γίνει μια καταγραφή όσων έμαθα να φτιάχνω από τα παιδικά μου χρόνια, μιας και η μαγειρική για λόγους επιβίωσης είχε μπει στη ζωή μου πολύ νωρίς, από τα 12 μου χρόνια στην αρχή των Γυμνασιακών μου χρόνων. Ελπίζοντας επιπλέον να βοηθηθούν τα παιδιά μου αναζητώντας τις συνταγές της μαμάς της γιαγιάς κλπ

6 Σχόλια

 1. Ο/Η Taste Advisor λέει:

  Καλή συνέχεια! Μας λείπεις αλλά χαιρόμαστε που περνάς καλά!

 2. Ο/Η painter λέει:

  Καλή συνεχεια στις διακοπούλες σου. Άντε γέμισε μπαταρίες γιατί ο χειμώνας προβλέπεται μακρύς…
  Φιλιά, καλά να περάσετε!!!

 3. πρέπει μα ομολογήσω ότι οι φωτογραφίες σου ειναι εκπληκτικές :)))

  καλά να περνάς και να ξεκουραστείς

 4. Ο/Η my little expat kitchen λέει:

  Καλά να περάσεις Ξανθή μου στη Νάξο!!

 5. Ο/Η kiki λέει:

  Αχ….διακοπούλες….

 6. Ο/Η Athina λέει:

  Πολύ ωραίες οι φωτογραφίες σας!!Εγώ δυστυχώς δεν πρόλαβα να παίξω στο παιχνίδι σας(όχι ότι ήξερα κιόλας!!!), μ’ εχουν φάει τα τρεχάματα, οπότε περνάω να σας πω καλημέρα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *