Galette με παντζάρια σε ζύμη ψωμιού
Όπως έχω γράψει και σε παλιότερη ανάρτηση Galette είναι ένα είδος τάρτας ανοιχτής η οποία δεν είναι απαραίτητο να ψηθεί...
Όπως έχω γράψει και σε παλιότερη ανάρτηση Galette είναι ένα είδος τάρτας ανοιχτής η οποία δεν είναι απαραίτητο να ψηθεί...
Σε επίσκεψη μου σε μεγάλο ΣΜ είδα ένα φιλέτο φρέσκου ξιφία και επειδή το ψάρι δεν λείπει από το εβδομαδιαίου...
Μια ακόμη διαφορετική ποικιλία κολοκύθας έφτασε στα χέρια μου, η αλήθεια είναι ότι την έχω πολύ καιρό, αλλά διάφορα προβλήματα...
Τα καλύτερα μύδια της πόλης θα τα βρούμε στην κεντρική αγορά της Καλλιθέας κατευθείαν από τον παραγωγό. Εγώ έχω την...
Μια εύκολη συνταγή, που αν δεν κάνω λάθος οι Ιταλοί την ονομάζουν πεπερονάτα, δεν γνωρίζω την αυθεντική Ιταλική συνταγή και...
Εποχή της αγκινάρας και οι πειραματισμοί πάνε και έρχονται. Την 25η Μαρτίου έφτιαξα σκορδαλιά με αυτές, πολύ σύντομα θα σας...
Για το φιλέτο κόκκινου τόνου έχουμε μιλήσει ξανά εδώ, πιστεύω ότι είναι από τα καλύτερα φιλέτα ψαριού που έχω δοκιμάσει...
Εκεί που σκάλιζα παλιά ντοσιέ με άπειρα χαρτάκια, φωτοτυπίες κλπ κλπ πέφτω πάνω σε μια σελίδα με γράμματα του αγαπημένου ...
Όσο θυμάμαι τη μητέρα μου από τα πολύ μικράτα μου τα μακαρόνια και άλλα ζυμαρικά τα μαγείρευε μέσα στη σάλτσα...
Ένα Κυριακάτικο πιάτο κι όχι μόνο, με την οικογένεια μαζεμένη γύρω από το τραπέζι να συζητά για το τώρα για...