share

Εορταστικά και όχι μόνο

από
Εορταστικό τραπέζι

Φέτος είχα τη μεγάλη χαρά να βρεθώ κοντά στα αγαπημένα μου πρόσωπα στην Αγγλία.

Έζησα στιγμές ευτυχίας και αγάπης από όλη την οικογένεια.

Λίγες εικόνες από τις βόλτες όλης της παραμονής μου μέχρι σήμερα.

Τα παιδιά μου σε όλη την παραμονή μου φρόντισαν να περάσω όλες αυτές τις μέρες με τον καλύτερο τρόπο ξεχνώντας τη μοναξιά μου.

Τις τελευταίες ημέρες του χρόνου τις πέρασα στο Λονδίνο μια πόλη που αγαπώ και μου αρέσει να εξερευνώ κάθε φορά που είμαι εκεί.

Ο γιος μου και διαχειριστής αυτής της σελίδας μετά από αρκετή δουλειά ανανέωσε τη σελίδα για λόγους λειτουργικούς αλλά και όχι μόνο. Από σήμερα λοιπόν είναι στον αέρα η νέα μορφή της σελίδας και θα χαρώ πολύ να έχω τα σχόλια σας.

Βέβαια όλες τις μέρες της παραμονής μου στο Λονδίνο απολαύσαμε γεύματα, απλά αλλά και εορταστικά με την επιμέλεια της συντρόφου του γιου μου που πάντα εμπνευσμένα ετοιμάζει και μας παρουσιάζει.

Δείτε λίγες φωτογραφίες από αυτά και ίσως κάποια στιγμή σας δώσω και συνταγές τους.

Όλη η ομάδα της σελίδας σας εύχεται Καλή Χρονιά με Υγεία, Αγάπη και πολλές νοστιμιές.

Κατηγορίες

Μετά από 38 δραστήρια χρόνια στο χώρο της υγείας, έπρεπε να οργανώσω το μετά!! Έτσι εκτός από τα άλλα ενδιαφέροντα μου άρχισα να γράφω τις συνταγές από τα φαγητά και τα γλυκά που τρώμε στο σπίτι στην καθημερινότητα μας. Με αυτό τον τρόπο θα γίνει μια καταγραφή όσων έμαθα να φτιάχνω από τα παιδικά μου χρόνια, μιας και η μαγειρική για λόγους επιβίωσης είχε μπει στη ζωή μου πολύ νωρίς, από τα 12 μου χρόνια στην αρχή των Γυμνασιακών μου χρόνων. Ελπίζοντας επιπλέον να βοηθηθούν τα παιδιά μου αναζητώντας τις συνταγές της μαμάς της γιαγιάς κλπ
    • Γιώτα Νούτση
    • 31 Δεκεμβρίου 2022
    Απάντηση

    Καλοτάξιδο το new look, θα τα πάει περίφημα! Καλή, γευστική χρονιά στην “Απρούλα”! 🎄🎁🎀❤️

    • Marie-Anne
    • 1 Ιανουαρίου 2023
    Απάντηση

    Καλή χρονιά, Ξανθή μου, με υγεία πάνω απ’όλα και πολλές χαρές στην οικογένειά σου! Είμαι σίγουρη πως πέρασες θαυμάσια κοντά στους αγαπημένους σου!
    Καλή επιστροφή!

    • ΑΜΑΛΙΑ
    • 2 Ιανουαρίου 2023
    Απάντηση

    Καλή χρονιά με πολλά ευχάριστα ξεκινήματα!! Πολύ όμορφη η ανανέωση!! Από τις φωτογραφίες καταλαβαίνω πως περάσατε πολύ όμορφα όλοι μαζί και ευχαριστηθήκατε στο έπακρο τις μέρες των γιορτών!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συνταγές της Ασπρούλας
Close Cookmode