Κοτόπουλο με σάλτσα σαμπάνιας
Αυτές τις μέρες όλο και κάποια σαμπάνια θα ήπιατε, μη μου πείτε όχι!!
Και σίγουρα ένα ποτηράκι θα σας περίσσεψε.
Τι λέτε λοιπόν για ένα ελαφρύ κοτόπουλο με σάλτσα σαμπάνιας;;;…
Κότσι χοιρινό με μπίρα στη γάστρα
Αυτό το φαγητό τα λατρέψαμε όλοι στο σπίτι μαζί με τους εκλεκτούς καλεσμένους μας.
Ήταν υπόσχεση που είχε δοθεί για κότσι κι έγινε.
Τα υλικά
Χοιρινό κότσι (1 κότσι 1200…
Μαρμελάδα ακτινίδιο
Βρέθηκα με μια κούτα ακτινίδια τα οποία έπρεπε και να καταναλωθούν σχετικά σύντομα!!
Γλυκό δεν θα μου άρεσε, τάρτες πόσες να κάνεις, οπότε η απόφαση πάρθηκε μαρμελάδα ξέρω και κάποιους…
Γλυκό του κουταλιού κάστανο
Οι καστανιές σαν δέντρα είναι από τα δέντρα που θαυμάζω όταν μάλιστα είναι φορτωμένες με τους καρπούς τους. Πέρσι το καλοκαίρι είχαμε βρεθεί στον Παλαιό Παντελεήμονα και κάνοντας μια μικρή…
Αναμνήσεις που δεν θα χαθούν ποτέ!!
Καλή Χρονιά σε όλες και όλους, είμαι πάλι εδώ μετά από μια ανάπαυλα σκέψεων και προσαρμογής.
Όλα στη ζωή έχουν κάποιο τέλος, μερικά όμως για να τα κάνεις συνείδηση θέλουν…
Καλτσόνε
Τα παιδιά είχαν μεγάλη επιθυμία για πίτσα, έτσι και εγώ σήκωσα τα μανίκια και τους έφτιαξα μέχρι και καλτσόνε. Τα υλικά υπάρχουν πάντα στο σπίτι, μιας και παίρνουν σάντουιτς στο…
Σουτζουκάκια πέρκας με κύμινο
Ακόμη είμαστε στη νηστεία των Χριστουγέννων οπότε αυτό το φαγητό ξεχασμένο για πάρα πολύ χρονικό διάστημα είπα να το μαγειρέψω για αλλαγή.
Είναι συνταγή του Λευτέρη Λαζάρου από παλιό Free…
Μάφιν με κακάο και καρύδια
Θυμάστε εκείνο το μαφινοταψάκι που μου έκανε δώρο η κόρη μου μέχρι στιγμής μόνο εκείνη το είχε χρησιμοποιήσει κι όλο έλεγε μαμά τώρα δεν έχεις λόγο να μην φτιάχνεις μαφινάκια…
Χριστουγεννιάτικα Σοκολατάκια Αμυγδάλου και όχι μόνο.
Λόγω του ότι έρχονται Χριστούγεννα, ξεκινήσαμε ήδη τους πειραματισμούς στα γλυκά. Πέρυσι είχαμε φτιάξει σοκολατάκια κουραμπιέδες, τα οποία θα φτιάξουμε ξανά. Οπότε και φέτος ξεκινήσαμε με κάτι διαφορετικό και πολύ…
Τάρτα σπανάκι
Αυτή την τάρτα την φτιάχνω πάρα πολλά χρόνια αλλά δεν έτυχε ποτέ να την ανεβάσω. Να όμως που ήρθε ο καιρός της. Κάλλιο αργά λοιπόν παρά ποτέ.
Τα υλικά που…