Λιγκουίνι με σάλτσα θαλασσινών
Μιας και ακόμα έχουμε νηστεία, όχι πως εμείς νηστεύουμε δηλαδή, αλλά που και που βάζουμε και αυτά στο μενού μας. Άλλωστε όπως έλεγε και η γιαγιά μου: ασθενείς και οδοιπόροι…
Σπιτικά σοκολατάκια!!
Θυμάστε τα σοκολατάκια που πολλοί από σας δοκιμάσατε στη συνάντηση μας τον Οκτώβρη.
Δεν είχαν ξεχαστεί απλά έπρεπε να δοκιμαστούν ξανά και ξανά ώστε να βγει κάποιο συμπέρασμα.
Όμως άλλα…
Ψαρονέφρι με δαμάσκηνα και σιρόπι ροδιού
Στο εορταστικό μας τραπέζι όπως σας έχω ήδη πει το κυρίως πιάτο μας ήταν το ψαρονέφρι με δαμάσκηνα και σιρόπι ροδιού.
Με δαμάσκηνα έχω ξανά μαγειρέψει ψαρονέφρι αλλά τότε το…
Τάρτα με κολοκύθα, γλυκοπατάτες και τυριά
Ας αλλάξουμε διάθεση τα προβλήματα δεν τελειώνουν!!!
Σαν σήμερα πριν 35 χρόνια αρχίσαμε με το σύντροφο της ζωής μου την κοινή μας πορεία στη ζωή. Μετά από όλα αυτά τα…
Μαρμελάδα Μανταρίνι
Η διάθεση μου είναι στα πολύ άσχημα της και πρέπει να βρω τρόπους να ξεφύγω.
Παρόλα τα προβλήματα μη νομίζεται ότι κάθομαι, οι υποχρεώσεις τρέχουν με χίλια.
Το περασμένο Σάββατο…
Χάντρες με πιπεριές Φλωρίνης
Μιας και διανύουμε περίοδο νηστείας αναζητώντας συνταγές για τις προτάσεις της εβδομάδας είδα ότι υπάρχουν φαγητά που τα έχω κάνει πολλές φορές, μάλιστα υπάρχουν και φωτογραφίες αλλά ποτέ δεν τα…
Κοτόπουλο γιαουρτένιο
Μία πολύ απλή συνταγή με κοτόπουλο αλλά και πολύ γευστική.
Τα υλικά που θα χρειαστούμε για 4 άτομα είναι τα εξής:
1 κοτόπουλο 1,200γραμ.1 κεσεδάκι γιαούρτι 250γραμ.5 κουταλιές μουστάρδααλάτι –…
Πέρκα με κρεμμύδια πιπεριές και ντομάτες
Η πέρκα είναι ένα ψάρι που ως γεύμα είναι πλούσιο σε πρωτεΐνη, αντιοξειδωτικά καροτένια, κάλιο, μαγνήσιο και ψευδάργυρο.
Επιπλέον διατίθεται σε φιλέτα χωρίς κόκαλα κι είναι μια καλή λύση για…
Ψωμί γεμιστό με………..
Αυτό το ψωμί προέκυψε έτσι …..ξαφνικά.Βασικά εγώ καλτσούνια χορτάρινα έφτιαχνα.Περίσσεψε όμως μείγμα και το έβαλα στο ψυγείο με την προϋπόθεση ότι θα φτιάξω άλλο ζυμάρι την επόμενη μέρα για να…
Τάρτα με σπανάκι κι άλλα λαχανικά
Τι κάνεις το σπανάκι που αγόρασες να κάνεις σπανακόρυζο αλλά δεν σκέφτηκες ότι τελικά μαγειρεύεις για δυο άτομα. Η προσαρμογή μου στο να μαγειρεύω για λιγότερους είχε αποδώσει όταν και…