Κοτόπουλο με σταφύλια και καρύδια
Πριν πολλές μέρες ήθελα να φτιάξω αυτό το φαγητό. Την πρώτη φορά έφαγα τα σταφύλια, τη δεύτερη μια άλλη αναποδιά...
Πριν πολλές μέρες ήθελα να φτιάξω αυτό το φαγητό. Την πρώτη φορά έφαγα τα σταφύλια, τη δεύτερη μια άλλη αναποδιά...
Πριν λίγες μέρες είχα την τύχη να μου φέρουν αρκετά σύκα. Τα περισσότερα έγιναν μαρμελάδα, λίγα έφαγα και με τα...
Χτες ήταν ημέρα γιορτής και δε γίνεται να μη φτιάξω κάποιο γλυκό, τι και αν ο εορτάζων βρίσκεται κάμποσα χιλιόμετρα...
Μια μέρα πριν φύγω από το Λονδίνο τα παιδιά μου παρουσίασαν στο πρωινό μας ένα άλειμμα δαμάσκηνου με καταγωγή από...
Στις βόλτες στην Αγγλία είχαμε επισκεφτεί ένα Food festival στους κήπους του Helmingham Hall με τη δυνατότητα να αγοράσεις προϊόντα...
Η γαλλική λέξη “confit” κυριολεκτικά σημαίνει διατήρηση. Το σκόρδο κονφί απαιτεί φρέσκα κεφάλια σκόρδου και μαγειρικό λάδι στο οποίο σιγοβράζουν ...
Πριν μέρες όταν ακόμη ήταν οι ημέρες της νηστείας σκέφτηκα να κάνω γεμιστά κολοκυθάκια. Και για να αλλάξω τα κλασικά...
Τα τυριά που μου έφερε ο αγαπημένος μου φίλος από την Τήνο ήρθαν όλα στην Αγγλία. Μοιράστηκαν στα δυο σπίτια....
Ο γιος μου εκτός από το να με συνοδεύει στις βόλτες, μαγειρεύει και ζυμώνει ψωμί. Κι εγώ ως μαμά κουκουβάγια...
Αυτές τις μέρες μια μαγειρεύω εγώ και μια ο γιος μου. Χτες εγώ έφτιαξα το μεσημεριανό μας με χοιρινό και...